10 sieraden die iedere vrouw in haar sieradendoos moet hebben

Een gouden ketting

Op zichzelf is hij elegant; gecombineerd met anderen is het een tikkeltje boho. Hoe je hem ook draagt, een gouden ketting mag niet missen uit je sieradendoos.

Parels

Of het nu een simpele parelketting is die je is gegeven door een geliefd familielid of een moderne versie van de pareloorbel, met deze tijdloze klassieker kun je niet mis.

Stapelringen

Stapelringen zijn de laatste jaren steeds populairder geworden. Ga voor steentjes of echte diamanten, het effect is hetzelfde: in hun eentje zijn ze een leuk accent, maar combineer ze en ze bieden maximum impact.

Een bedelarmband

Het idee van een bedelarmband heeft ons altijd al aangesproken, het idee dat je iets persoonlijks kon creëren, maar het originele ontwerp was vaak niet het meest gemakkelijke om te dragen. Pandora’s moderne draai heeft de Monopoly-bedeltjes veranderd in kleine kralen, sommige decoratief, en andere betekenisvol.

Een gouden bangle

De “Love Bangle” is één van de meestgezochte sieraden op Google en daar is een goede reden voor; het is een makkelijk te dragen klassieker. Het bangle ontwerp bevat kleine schroefjes die worden vastgedraaid op de pols om de eeuwigheid van liefde te symboliseren.

Een diamanten tennisarmband

De armband met haar simpele, symmetrische lijn diamanten heeft haar naam te danken aan de tennisspeler Chris Evert, die die van haar tijdens een wedstrijd op de US Open in 1987 verloor en daadwerkelijk stopte om hem te vinden. Het simpele ontwerp maakt het een klassieker en we vinden het helemaal leuk dat Boodles er een klein tennisbalbedeltje aan heeft toegevoegd als een kleine verwijzing naar de origine.

Een ring met stenen

Gedurfd en schitterend, een ring met een steen of meerdere stenen is te vinden in allerlei soorten, maten en ontwerpen, maar is hoe dan ook vaak het onderwerp van gesprek. De meesterwerken van Bulgari schitteren gegarandeerd.

Een Cartier Tankhorloge

Natuurlijk zijn er veel mooie horloges die je toe zou kunnen voegen aan je sieradencollectie, maar de Tank Française van Cartier, een moderne versie van de 1917 tankhorloge, is zowel overdag als ’s avonds de perfecte aanvulling op je look.

Diamanten knopjes

De belichaming van ondergewaardeerde elegance, een paar diamenten knopjes kan net die juiste hoeveelheid twinkeling geven. De geometrische facetten van dit Harry Winston paar maakt ze nét een tikkeltje anders.

Gouden hoepel oorbellen

Een paar discrete hoepeloorbellen in je schatkist kunnen ervoor zorgen dat je zelfs op een spijkerbroek en t-shirtdag op het gebied van je sieraden toch nog helemaal in stijl bent.

What we do

Handmad Jewelry Made With Love

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.