Soms is het moeilijk om een keuze te maken uit de sieraden. Wat past goed bij de outfit? En wat juist helemaal niet? Het is belangrijk om goed voor de dag te komen en om alles te matchen. De kleding kan casual zijn en ook wat hipper. Bij een officiële afspraak is de kleding outfit meer formeel. Het is goed om de juiste sieraden te dragen. Er zijn sieraden welke overal bij passen. Welke? 

Gouden of zilveren sieraden? 

Bij sieraden is er een onderscheid te maken tussen gouden en zilveren sieraden. Het is goed om de kleuren niet te mixen. Draag geen gouden oorbellen met een zilveren ketting. Weet dat zilveren sieraden subtieler zijn en gouden sieraden wat exclusiever. We zien dat zilveren sieraden bij vele outfits passen. 

Niet te uitbundig

Wanneer het om sieraden gaat die overal bij passen is het belangrijk om niet te grote opvallende sieraden te kiezen. Kies de rustige oorbellen en de kleinere kettingen. Eenvoud is beter. Eenvoud pas bij vele verschillende outfits. KIes niet voor teveel versiersel. Kies sieraden die bij een elegante jurk passen en ook bij een sportieve polo. Kijk hier om een voorstelling te maken van de sieraden bij een poloshirt. 

Ga voor één stijl

Kies ervoor om één stijl te hanteren voor alle sieraden bij de outfit. Kies voor een armband, oorbellen en ketting die bij elkaar passen. Zo ontstaat er rust en eenheid. De sieraden kunnen gedragen worden bij een galadiner en ook bij een shopexperience in de stad. Het is prettig om zulke sieraden in huis te hebben. Ze maken het een stuk gemakkelijker om snel de deur uit te gaan. Het is mogelijk om ze altijd te pakken en te dragen. Het is goed om meerdere van deze sets in huis te hebben.