De dagen worden langer en de zon begint sterker te schijnen: het is zomer. Het is belangrijk om er fashionable bij te lopen in de zomer. Loop niet met doorschijnende bh de deur uit of laat je borsthaar niet boven je blouse uitsteken. Zorg dat je er netjes en verzorgd uitziet. 

De do’s en dont’s voor mannen 

Het is de eerste drang die je als man hebt, maar het is not done. Korte broeken zijn niet fashionable. Het is beter om een goede jeans aan te doen. Bekijk hier de mogelijkheden. Een pantalon is vaak net wat te stijfjes. Wanneer het echt heet is is een mooie linnen of katoenen broek lekker luchtig. Het is niet nodig om er een overhemd bij aan te doen. Deze zomer is een mooie polo ook een optie. Voor slippers is het pas tijd als het weekend is. Door de week zijn sandalen goed. Lekkere luchtige en schone sneakers mogen ook. Vervolgens is het tijd om in de spiegel te kijken of alles goed bij elkaar past. 

Tips voor de dames

De dames kunnen een korte mouw kiezen. Het is niet zo prettig om naar de ontblote oksels te kijken. Een kort mouwtje weet dit goed te maskeren. Een topje aan zonder mouwen is ook een mogelijkheid. Het is dan goed om een vestje of colbertje aan te doen. Panty’s raden we af in verband met de warmte. Zelfs als ze erg dun zijn zorgen ze voor meer warmte. In de zomer is het niet zo prettig. Kies je voor een mooie jurk of rok? Dan is het belangrijk om de benen netjes te scheren. Is de jurk of rok niet zo lang en komt hij boven de knieen dan is een panty wel te overwegen.