Ook als man is het belangrijk om de juiste accessoires te gebruiken bij een zakelijke outfit. Er zijn verschillende accessoires om voor te kiezen. Denk hierbij aan de clip voor de stropdas, de riem of de bretels. Jort Kelder heeft de bretel nieuw leven ingeblazen en het is mooi om te zien. Een strakke blouse met een mooie set bretels en bijpassende riem en schoenen zorgen voor een gelikte indruk. Ook voor zakelijke meetings is dit erg gepast. 

Tijdloos

Bretels zijn eigenlijk tijdloos. Wanneer we terug de tijd in gaan dan zien we ze veel. Het is mooi om een unieke outfit te dragen. De accessoires maken het mogelijk, zoals de bretels. Er zijn volop mogelijkheden om stijlvol alles te combineren. Een mooie broek, de juiste sokken en schoenen en ook een mooie blouse met daarop een bretel. Bekijk deze website voor de juiste zakelijke schoenen die bij de bretels passen.  

De riem en veters

Kies er een mooie riem die bij de bretels en de overige kleding past. Het wordt nu een eenheid om van te genieten. Een tip is om ook te letten op de veters. Het is een klein detail wat vaak over het hoofd gezien wordt. Vaak worden de schoenen met veters gekocht. Door echter de veters af te stemmen op de accessoires is het mogelijk om de finishing touch te krijgen. 

Alles combineren

De som van de delen zorgt voor een hoger eindresultaat. Het is goed om bij een zakelijke outfit de juiste accessoires te dragen welke een bijdrage zijn aan het geheel. Een overkill aan accessoires is natuurlijk onnodig. Het doet zelfs afbreuk. Door de schoenen, riem en de bretels met elkaar te combineren is het mogelijk om goed voor de dag te komen. Een vlinderstrikje zou nog een laatste accessoire kunnen zijn om in overweging te nemen.